Hirdetés

Damnation - Szablyával szabom át az arcodat!

|

Új képek érkeztek a látnoki képességű Jules Verne munkássága által megteremtett steampunk alapjaira helyezett játékból.

Hirdetés

A Codemasters valami olyasmire készül a Damnation segítségével, mint a THQ a Frontlines: Fuel of War segítségével. Mindkét esetben egy amatőr moddercsapat kap(ott) lehetőséget arra, hogy megfelelő körülmények között, az eredeti játékötletet továbbcsiszolva teljes értékű alkotást tegyenek le az asztalra. A Blue Omega játéka a steampunk irodalom jellegzetes gőzgépei által mozgásban tartott, s évtizedek óta elhúzódó amerikai polgárháború kellős közepébe csöppenti a gyanútlan játékost. Mindezt megspékeli némi indián mágiával és kínai harcművészettel. Érdemes megfigyelni az egyik képen bemutatkozó, ember formájú automatát, az automant is.

Damnation - 7. kp Damnation - 8. kp Damnation - 9. kp Damnation - 10. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)