Hirdetés

Dan Harris írja a Dante's Inferno film forgatókönyvét

|

A Variety keddi értesülései szerint haladnak a Mass Effect, Dante’s Inferno és Army of Two filmadaptációk előkészületeivel.

Hirdetés

A Variety kedden publikált cikkében megerősítette több olyan Electronic Arts gondozta videójáték szélesvásznú változatát, melyekről korábban már érkeztek beszámolók filmes berkekből. Írásukban összeszedték az eddig nevesített EA filmadaptációkat: Dante's Inferno, Army of Two, Sims és Mass Effect. A pokoljáró félelmetes vitéz kalandjait Dan Harris (Superman Returns, X-Man 2) forgatókönyve alapján konvertálják filmszínház-látogatók számára is elfogadható köntösbe, munkálatait az EA Entertainment részéről Jonathan Knight játékfejlesztő és Patrick O'Brien alelnök (EA) irányítja az Universal mellett. Tavaly ősszel az Universal stúdiójának sikerült hétszámjegyű összegért megszereznie a megfilmesítésre vonatkozó jogokat, miután financiális helyzetüket nem kímélve túllicitálták három vetélytársukat. Scott Z. Burns dolgozik az Army of Two filmváltozatán, forgatókönyvírója Scott Stuber. Shepherd parancsnok galaktikus utazását Avi Arad producer (a jogokat szeptemberben sikerült megszereznie az Universal stúdiójának) próbálja fogyasztható formába önteni. A Sims feldolgozás felett John Davis producer és a Fox stúdió árnyéka tornyosul.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)