Hirdetés

Dance Central 3 - Lady Gaga a fa alatt

|

A "Call Me Maybe" után újabb slágerekkel bővül a Dance Central 3 felhozatala, köszönhetően az ünnepeknek. Ki szeretné Lady Gagát a karácsonyfa alá?

Hirdetés

Carly Rae Jespen lényegében egyetlen slágerével lett ismert világszerte, azonban akadnak olyan előadók is, akiknek több számára is tombolnak a fiatalok.

A Dance Central 3 következő tartalmi frissítései újabb két népszerű nevet hoznak el a rajongóknak, az első mindjárt a mai napon, december 25-én: Lady Gaga érkezik egy szál masniban, két darab közismert dallal (Paparazzi és Alejandro). A zeneszámok megvásárolhatóak önállóan, 240 Microsoft pontért (3 dollárért) cserébe, vagy a Lady Gaga Pack részeként, ami 400 Microsoft pontot (5 dollárt) kóstál.

Hasonlóan jó bulit hozhat a Dance Central 3 tulajdonosoknak az újév is, hiszen a kötelező partik mellett a játékban nem másra tátoghatunk és mozoghatunk, mint az LMFAO örökzöldjeire: itt lesz a Sorry for Party Rocking dal 240 Microsoft pontért önállóan vagy az LMFAO Pack 01 részeként szintén 400 Microsoft pontért, amelyben többek között a "Party Rock Anthem" is helyet kapott.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)