Hirdetés

Megjelent a Danger Zone 2, ennél közelebb nem kerülünk egy új Burnouthoz

|

Az EA ül a jogokon, de az egykor a Burnout játékokat készítő Three Fields Entertainment már másodszor csinált valami a Crash mód ötletéből.

Hirdetés

Nem kavart nagy vihart az első Danger Zone, de lett annyira sikeres, hogy a Three Fields elkészíthesse a folytatást.

Hirdetés

A lényeg ugyanaz maradt: vezessünk nagy sebességgel, majd hozzuk ki a legtöbbet egy ütközésből. A Danger Zone 2-ben az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Spanyolország útjain hághatjuk át a szabályokat a világ legismertebb baleseti csomópontjaiban. A lényeg a legnagyobb tömegbaleset okozása a leglátványosabb módon, amihez nyolc különböző autót használhatunk taxitól a Forma-1-es járműig. Mindössze 16,79 euróba, kb. 5500 forintba kerül, ennek megfelelően ne várjatok tőle teljes Burnout-élményt, de amíg az EA észbe nem kap, addig marad ez, meg a régi részek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)