Hirdetés

Ismét autókat robbanthatunk a Burnout alkotóinak új játékában

|

Az ex-criterionosokból álló Three Fields Entertainment második játékában ismét autókat zúzhatunk ronccsá, így a Danger Zone teljesítheti azok vágyát, akik egy őrült új játékban száguldanának.

Hirdetés

Mindenekelőtt ehhez a hírhez mindenki tegye be ezt a számot. Hiszen a Burnout-szériát jegyző Criterion alapítóinak új stúdiója, a Three Fields Entertainment új játékot jelentett be Danger Zone néven, ami nem biztos, hogy feltétlenül lesz hű a híres szériához, de kocsik és rombolás biztosan lesznek benne.

A Dangerous Golffal elég csúnyán felsülő csapat következő projektjében egyelőre nem úgy tűnik, hogy versenyeznünk is kell majd, hanem inkább azon lesz a hangsúly, hogy az adott pályán kialakított szituációban minél nagyobb pusztítást okozzunk. Ugyan az Unreal Engine 4-nek hála a Danger Zone fizikája valószerű lesz a csapat ígérete szerint, a hangulat árkádos marad, hiszen a lehető legnagyobb pontszámra kell majd rámennünk különböző bónusz jelentő pickupok megkeresésével, illetve a SmashBreaker mód aktiválásával.

A játékról trailert egyelőre nem, csak a fenti néhány screenshotot kaptuk, az viszont kiderült, hogy a Danger Zone május végén érkezik, méghozzá PS4-re és PC-re, a két platform játékosai pedig közös ranglistán küzdhetnek majd a legjobb helyezésekért. A készítők szerint egyébként ha sikeres lesz a Danger Zone, később más feature-ökel is bővülhet és más platformokra is megjelenhet, de a kis csapat egyelőre ezt tudja kihozni a Burnout-sorozat Crash-módjából kialakult játékból.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)