Hirdetés

Nyílt világú autós játékot készítenek a Burnout egykori fejlesztői

|

A Dangerous Driving 2 még inkább a Burnout sorozat szellemi utódjának lesz tekinthető.

Hirdetés

Mivel a Criterion visszakapta a Need for Speed sorozatot, a Ghost Gamest meg leépítették, várhatóan egy darabig még nem készül újabb Burnout játék. Az űrt évek óta próbálja betölteni a Three Fields Entertainment, melyet Fiona Sperry és Alex Ward alapítottak, akiknek a Criterion megszületését is köszönhetjük.

Hirdetés

A golfos Dangerous Golf és a VR-os Lethal VR után 2017-ben elkészítették a Danger Zone-t, mely a Burnoutok Crash módját emelte ki külön játékként. Ennek folytatása már hosszabb vezetős részeket is tartalmazott, a következő szintet képviselő Dangerous Drivingban pedig kötött pályás versenyekben vehettünk részt.

2020 végén érkezik a Dangerous Driving 2, amiben már egy dinamikus, nyílt világban vezethetünk. Eldönthetjük, hogy gépi ellenfelek ellen versenyzünk, vagy a városban rendetlenkedünk, és megpróbálunk óriási tömegkarambolokat okozni. Lesz benne osztott képernyős többjátékos mód is, valamint összemérhetjük tudásunkat másokkal online. PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

A nyitókép az első játékból származik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)