Hirdetés

Dangerous Driving - áprilisban érkezik a Burnout alkotóinak új autós játéka

|

Csak két hónapot kell várnunk, hogy hatalmas borulások és szívdöglesztő robbanások kíséretében szánthassuk fel újra az aszfaltot.

Hirdetés

Fiona Sperry és Alex Ward egykor a Burnout játékokon dolgoztak, de néhány éve megalapították a Three Fields Entertainmentet, mely először egy golfos játékot készített, majd a két Danger Zone-t, amiknek alapját a Burnout Crash módja adta. Az evolúció következő lépcsőfoka a Dangerous Driving.

Hirdetés

A játék nem is próbálja titkolni, hogy a fent említett, nagy sikerű széria utódjául szeretne szegődni, rengeteget merít a nagy elődökből. Visszatér például a Burnout első és második részéből ismert Survival és Pursuit mód, de a széria későbbi részeinek népszerű játékmódjai is előkerülnek. Persze a trailerből látszik, hogy nem AAA költségvetésből készült, ezért nem pótolhat egy igazi, nagy Burnoutot, de egynek megteszi.

Emellett az olyan megszokott versenyjátékos elemek is helyet kaptak, mint a feloldható autók vagy 7 különböző helyszín, ahol online és offline is ledózerolhatjuk riválisainkat. Április 9-én kerül a PS4 és az Xbox One digitális boltjaiba, PC-n pedig az Epic Games Store-on keresztül érhetjük majd el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)