Hirdetés

Dangerous: ígéretes indie RPG a mélyűrből

|

A nagy nevek mellett érdemes odafigyelni az indie fejlesztésekre is, mert azokban sokszor több az eredetiség, mint a befutott címekben.

Hirdetés

A Dnagerous nevű játék a Binary Helix szellemi terméke, és egy multiplatform űr RPG-t tisztelhetünk benne. Akik eddig kipróbálták, az EVE Online-hoz és a Freelancer-hez hasonlították. A karakterek és sztori tekintetében a Mass Effect és a Knights of the Old Republic jött elő összehasonlításként, ami elsőre elég szépen cseng, de a hétköznapi játékos mindig szkeptikus egy kicsit.

A 3D real-time sandbox móddal rendelkező Dangerous a Unity motort használja, világában 600-nál is több űrhajó repked a fekete űrben, akik közül 6 lehet egyszerre a szolgálatunkban és ketten tudnak egyszerre velünk repülni.

A sztoriban szerepel a szerelem (broáf) és integrált minijátékok is helyet kaptak, a kereskedés, harc, bányászat, kalózkodás, és féreglyukak felderítése mellett. A kérdés már csak az, hogy hős lennél, vagy bűnöző? Mindez kiderül, ha letöltitek a demót és kipróbáljátok a játékot, és ha tetszik, megveszitek. Elérhető PC-n, Mac-en, és iOS-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)