Hirdetés

Dani Rojas száguldozik a legújabb Forza Horizon 5 trailerben, mi pedig imádjuk

|

A Forza Horizon 5 mögött álló kreatív csapat feladta a leckét.

Hirdetés

A Dani Rojas nevet hallva teljesen bizonyos, hogy most szinte mindenkinek automatikusan a Far Cry 6 ugrik be, de ne feledjük, hogy ugyanígy hívták az egyik focistát is az egyébként rendkívül zseniális Ted Lasso sorozatban. Most az utóbbiról lesz szó, az Apple TV+ kínálatában elérhető szériában ugyanis az a Cristo Fernández kelti életre a karaktert, aki a legújabb Forza Horizon 5 előzetes főszereplője lett. 

Olyan időkben, ahol még a Battlefield 2042 kapcsán is arcpirítóan rossz trailereket kapunk, kétszeresen is meg kell becsülni az ilyen remek és ötletes kedvcsinálókat. 

Hirdetés

A Forza Horizon 5 - The Getaway Driver címmel közzétett videóban Cristo Fernández napja eseménytelenül indul sofőrként, de aztán gyorsan felpörögnek a dolgok. A trailer egy bizonyos pontján egyébként Karol G is felbukkan, de nem a kolumbiai énekesnőre fogunk emlékezni ebből a videóból.

A Forza Horizon 5 alig pár nap múlva, november 9-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S konzolokra, illetve természetesen azonnal bekerül a Game Pass kínálatába is - a Premium Edition vásárlói már november 5-én belekezdhetnek a játékba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)