Hirdetés

Egy pokolian jó akciójátékkal bővült az EA Access

|

A tavaly bezárt Visceral Games játékát immár minden EA Access előfizető szabadon letöltheti.

Hirdetés

Nyolc évvel ezelőtt a Dante's Infernót ugyan elkerülte az átütő erejű siker, és a legtöbb helyen nagyjából közepes kritikákkal kellett beérnie (nyilván nem tett neki jót, hogy alig egy hónappal a God of War III előtt jelent meg), de maguk a játékosok azért túlnyomórészt kedvelték az Isteni színjáték brutálisan adaptációját, amelyben hektószámra ömlött a vér és válogatott pokolbéli rondaságokat kell szeletelni órákon át. Nos, ha esetleg ti kimaradtatok ebből a játékból, vagy netán csak nosztalgiázni szeretnétek és rendelkeztek EA Access előfizetéssel, akkor van számotokra egy remek hírünk. 

Hirdetés

A Dante's Inferno lett ugyanis a legújabb cím, ami az Xbox One-os EA Access Vaultját bővíti, azaz a szolgáltatás előfizetői számára ez a játék is további díj fizetése nélkül letölthető, és szabadon pörgethető egészen addig, amíg aktív az előfizetésük. Az EA annak idején nem aprózta el, dollármilliókat költöttek például csak a 2010-es Super Bowlon látott Dante's Inferno reklámra. Nyilván ilyen költségek mellett combosabb bevételeket vártak, de a mérsékelt fogadtatásnak köszönhetően szóba sem került a játék esetleges folytatása, pedig mi nagyon szívesen megnéztük volna a következő epizódot, aminek az eredeti mű felépítését követve a purgatóriumban kellett volna játszódnia. 

Ha egyébként bejön nektek a játék, akkor ajánlom figyelmetekbe a Dante's Inferno: An Animated Epic címet viselő animációs filmet is.

Ti ki fogjátok próbálni az Dante's Infernót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)