Hirdetés

Xbox One-ra jön a Dante's Inferno, sok játékkal bővül az EA Access

|

Az előző generáció egyik méltatlanul alulértékelt játéka kap még egy esélyt. Megtudtuk, milyen játékok kerülnek be az EA Access kínálatába hamarosan.

Hirdetés

Elég megosztó lett a 2010-ben megjelent Dante's Inferno, sokan szerették, sokaknak nem jött át, néhányan meg azon problémáztak, mennyire hasonlít a God of Warra.

Hirdetés

Így vagy úgy, egy próbát mindenkinek megér. Nem tudjuk, mikor, de még az idén bekerül az EA Access kínálatába az eredeti, Xbox 360-as változat. Egy remasternek talán jobban örültünk volna, de így sem rossz.

Ezen kívül nem sokára (legkésőbb szeptemberben) csatlakozik a kínálathoz a The Sims 4, a Fe, a FIFA 18, valamint a Burnout Paradise Remastered is. Az előfizetők augusztus 2-ától a Madden NFL 19-et, 31-étől az NBA Live 19-et, szeptember 6-ától az NHL 19-et, szeptember 20-ától pedig a FIFA 19-et próbálgathatják megjelenés előtt, korlátozott ideig.

Megtudtuk továbbá, hogy újradolgozzák az online felületet, ahonnan egyebek mellett el fogjuk tudni indítani a játékok letöltését. 

Melyik játék bekerülését várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)