Hirdetés

Dante's Inferno a Dead Space alkotóitól!

|

A korábbi híresztelések igaznak bizonyultak, hiszen vérbeli horror készül Dante Alighieri Isteni Színjátéka nyomán.

Hirdetés

Durante degli Alighieri (ismertebb nevén Dante) irodalomtörténeti klasszikusának megfilmesítési és játékadaptációs jogát az Electronic Arts szerezte meg. A filmet a Universal Studios viszi vászonra, a játékot pedig a Dead Space után méltán népszerű EA Redwood Shores csapata készíti.
A Pokol, Purgatórium, Paradicsom hármas lehelt életet a toscanai nyelvjárásba, és megjelenésekor a bibliával ellentétben a nép nyelvén is olvasható volt. Gyakorlatilag Dante alkotása határozta meg a nyugati világ pokolról alkotott elképzeléseit. A Vergilius által az alvilág kilenc bugyrán át (hatalmas tapsvihar Babits Mihálynak a kiváló műfordításért) végigkísért Dante szerelmét, Beatrice-t keresi kitartóan.



A TPS-ként játszható akció-kaland alapját szolgáltató remekmű Jonathan Knight executive producer szerint megérett az interaktív feldolgozásra, s talán így eljut egy olyan közönséghez is, amelyik azt sem tudja, hogy eszik-e, avagy isszák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)