Hirdetés

Dante's Inferno - Csak konzolra?

|

Az Isteni színjáték első felvonását feldolgozó Dante's Inferno a jelek szerint elkerüli az asztali rendszereket.

Hirdetés

Kezdetben a fél szakma égbőlkapott sületlenségnek tartotta a Variety által megszellőztetett Dante's Inferno projektet, ami filmet és játékot is takar egyszerre.



A világirodalom meghatározó alakja, Dante Alighieri életműve és életútja által ihletett alkotás jogait az Electronic Arts biztosította magának, majd megegyezett a Universal filmstúdióval egy mozifilm leforgatásáról. Amikor hivatalosan is bejelentették a Dead Space alkotóinak Dante's Inferno néven futó új játékát, egy emberként hördült fel minden PC-s játékos, lévén a God of War játékmenetére emlékeztető alkotás - akkor még - támogatott platformjai között megtalálhattuk az asztali rendszereket is.



Mára azonban a szinte minden jelnek nyoma veszett, ami arra utalna, hogy a néhány napja PSP marokkonzolra is bejelentett Dante's Inferno PC-re is érkezne. Elszontyolódásra ad okot az egyik legnagyobb német magazin írása is. A PC Games értesülései szerint az Electronic Arts pillanatnyilag nem tervezi személyi számítógépekre is kiadni a Dante's Inferno című akció-horrort. Amíg hivatalos forrásból ezt meg nem erősítik, vagy cáfolják (ez utóbbinak örülnénk inkább), addig marad a reménykedés és a várakozás, hiszen 2010 elején a dolgok jelen állása szerint PlayStation 3, PlayStation Portable és Xbox 360 platformokon garantáltan suhogtathatjuk a Halál kaszáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)