Hirdetés

Dante's Inferno - Egy hét múlva érkezik a demó

|

A jövő év elején érkező Dante's Inferno demó pont egy hét múlva érkezik - PlayStation 3-ra.

Hirdetés

A botrányoktól nem mentes Dante's Inferno most nem a keresztényeket hergeli, hanem az Xbox 360 tulajokat. Az EA döntése értelmében ugyanis nekik még néhány hetet várniuk kell a demóra.

Hogy pontosan miért döntött így az EA, azt nem tudjuk, hiszen általában a PS3 verzióval szoktak késni a fejlesztők, és a Sony amúgy is akadéskoskodóbb szokott lenni ilyen téren. A lényeg, hogy a Dante's Inferno demó december 10-én érkezik a PSN-re, míg az Xbox Live-ról csak december 24 után lesz letölthető, természetesen Gold előfizetőknek. A Dante's Inferno demó a játék első pályáját tartalmazza, amivel talán kihúzzuk valahogy a 2010 február 9-i megjelenésig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)