Hirdetés

Dante's Inferno - Elérhető a demó

|

Az Isteni színjáték első része által ihletett akciójáték demója mindkét nagyobb konzolon kipróbálható.

Hirdetés

A PlayStation Portable, PlayStation 3, valamint Xbox 360 játékkonzolokra bejelentett Dante's Inferno játszható demója már december 10-én felköltözött a PSN hálózatára, míg a boxosok egészen karácsonyig voltak kénytelenek várakozni.



Bár nem a megszokott szentesti időtöltésre nyújtott lehetőséget ez a próbaverzió, arra mindenképpen alkalmasnak bizonyult, hogy a Gold tagsággal rendelkezők eldönthessék (PS3-as kollégáik már korábban, és ugyebár ingyen), labdába rúghat-e a világirodalom egyik legjelentősebb és legnagyobb hatású írása nyomán született Dante's Inferno az isteneket gyilkoló Kratos főszereplésével készült God of War széria mellett.



A prológus (kis szentföldi visszatekintés, a Halál legyőzése, Beatrice lelkének pokolra taszítása, stb.) végigjátszása után csak annyit mondhatok, hogy akinek a spártai harcos kalandjai tetszettek, bátran adjon egy esélyt az itáliai hérosznak is. Előbb persze a demónak, februárban pedig akár a teljes játéknak is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)