Hirdetés

Dante's Inferno gameplay trailer

|

Végre megnézhetjük mozgásban is a Dante's Inferno című nagyszerűnek ígérkező alkotást.

Hirdetés

A trailert elnézegetve egyetlen hibát tudok felhozni. A Dante's Inferno sajna nem készül PC-re. Pedig bizonyára az egérrel, és billentyűzettel felszerelt játékosok is szívesen ellátogatnának Dante poklába, egy kis rendrakás céljából.

A Dante's Inferno eleinte rengeteg platformot támogatott volna, de ahogy támadott a gazdasági válság, úgy tünedeztek el a logók a hivatalos oldalról. Mostanra már csak az Xbox 360, a PSP, és a PlayStation 3 maradt. Aki birtokolja valamelyik támogatott masinát, kezdhet is gyakorolni a nagyfater kaszájával, hogy még jobban bele tudja majd élni magát a játékba. Aki esetleg nem érez késztetést egy kis kaszalengetésre, olvassa el előzetesünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)