Hirdetés

Dante's Inferno - Hanyagolják a trilógia gondolatát

|

Kizárólag a Dante's Inferno fejlesztéseire koncentrálnak a Viscreal Games stúdiójánál, egyelőre nem foglalkoznak az evidens folytatások lehetőségével.

Hirdetés

Dante Alighieri elbeszélő költeményére rendszerint összefoglaló címként hivatkozunk és hajlamosak vagyunk megfeledkezni az Isteni színjáték hármas tagoltságáról, melynek virtuális környezetbe ágyazott első részével a Viscreal Games fejlesztőinek köszönhetően Xbox 360, PlayStation 3 és PlayStation Portable platformokon jövőre közelebbről is megismerkedhetünk.

Mivel a hármas tagoltságú (Pokol, Purgatórium, Paradicsom) alkotásról beszélünk, jogosan felmerülhetnek kérdések a Dante's Inferno folytatásával kapcsolatban. Bonyolult számítási feladatok során megállapítottuk, hogy a teljes trilógiához két további játék szükséges, melyekre hosszú esztendőket vagy évtizedeket várhatunk, ugyanis a fejlesztőcsapat jelen pillanatban a Dante’s Inferno munkálataira koncentrál. Habár Glen Schofield nyilatkozatában nem utasította vissza a folytatások lehetőségét, kifizetődőbbnek tartja a Dante's Inferno tökéletesre csiszolását és a Purgatóriumot, Paradicsomot tárgyaló könyvek hanyagolását.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)