Hirdetés

Dante's Inferno - jutalom a babák megöléséért

|

A Dante's Inferno -ban jutalom jár azért, ha a nem megkeresztelt kiskölyköket darabokra szedjük.

Hirdetés

Azért valljuk be, az alábbi képet elnézve nem a legszebb csemetéket kell kinyírnunk, ráadásul kés is van náluk, ami még egy indok arra, hogy távol tartsuk magunktól őket. Nem tudni, hányat kell belőlük ártalmatlanná tenni, de minél többet, annál jobb.

A Dante's Inferno nem az a kedves aranyos játék, mint amit az Én kicsi pónim képvisel (például), ezért nem lepődünk meg azon, hogy egy hatalmas gerincre erősített pengével kell nyitott szájú csecsemőket gyilkolászni. Ezt egyébként Jonathan Knight, a játék executive producere árulta el az EA Naughty and Nice rendezvényén. Az achievement hasonló a Fairytale Fights-ban látható "Ölj meg 1000 gyereket" jutalomhoz, ami még nem biztos, hogy egyáltalán bekerül a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)