Hirdetés

Szinte tökéletesen fut PC-n a Dante's Inferno egy emulátor segítségével

|

Ha hihetünk az RPCS3 mögött álló csapatnak, akkor még csak egy erőmű sem kell ahhoz, hogy meglegyen a 60 fps.

Hirdetés

Hivatalosan kizárólag három platformra, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PSP-re jelent meg a Visceral Games 2010-es játéka, a Dante's Inferno, amit egyértelműen a jobb konzolexkluzívok közé lehet sorolni. Ám nemrég sikerült PC-re is átvarázsolni a kalandot teljesen játszható formában.

Hirdetés

Ugyan már elég messze járunk az előző konzolgenerációtól, valahogy továbbra sem született még tökéletes megoldás arra, hogy PC-n élvezhessük a régebbi, kizárólag konzolokra megjelent játékokat. Az RPCS3 nevű PS3-as emulátort fejlesztő brigádnak azonban már sikerült elérnie komolyabb sikereket, és úgy tűnik, újabb mérföldkőhöz érkeztek. Állításuk szerint ugyanis teljes mértékben játszható a Dante's Inferno PC-n az RPCS3-on keresztül.

Korábban akadt néhány olyan súlyos hiba, amelyek miatt nem lehetett befejezni normálisan egyes pályákat, de elvileg sikerült orvosolni ezeket. Néhány apró grafikai probléma még előfordulhat a játékban, azonban az emulátort futtatva már egy középkategóriás CPU is elég ahhoz, hogy elérhessük a 60 fps-t.

A srácok hoztak is egy kis ízelítőt a játék PC-s verziójábal, azonban fontos megjegyezni, hogy ezt egy olyan masinán vették fel, amiben egy AMD Ryzen R7 3800X zakatol.

Ti örülnétek, ha több játék is hasonló módon futna egy ilyen emulátorral PC-n?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)