Hirdetés

Dante's Inferno - Áprilisban új DLC

|

Hamarosan a boltokba érkezik Dante maestro, a Visceral pedig már a DLC csomagokon dolgozik.

Hirdetés

A Dante's Inferno első DLC-ja hamarosan mindenki számára elérhető lesz. Az eredetileg csak a PS3 verzióban szereplő Dark Forest DLC nemsokára megérkezik Xbox-ra is. Amíg pedig mi az erdően kóborlunk majd, a Visceral összedobja a következő pakkot.

A Trials of St. Lucia érdekesen hangzó újdonságokat hoz. A legfontosabb talán az online co-op mód, melynek során St. Lucia csatlakozik Dante-hoz, és együtt raknak rendet a pokolban. A másik újdonság, hogy a felhasználók egymásnak is készíthetnek majd küldetéseket. Arénákat, szörnyeket választhatunk, majd eldönthetjük mi legyen a feladat. Ezeket a szösszeneteket aztán mindneki letöltheti, értékelheti majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)