Hirdetés

Dante's Inferno PSP-re is

|

Jó hír a PSP tulajok számára, hogy nekik is elkészíti az EA, Dante Poklát.

Hirdetés

Az Isteni Színjáték első részét nem csak PC-n, Xbox 360-on, és PS3-on élvezhetjük majd. Úgy tűnik a pokol elkísér minket a buszon, villamoson is. A hordozható kütyük növekvő népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy szinte az összes jobb játék megjelenik valamelyik platformra.

Az Electronic Arts a PSP mellett döntött, ami talán annyira nem is meglepő. Igaz, hogy a kalózok állítólag komoly problémákat okoznak, de a vásárlók körében népszerű a kicsike. A Dante's Inferno PSP verziójáról sajnos semmi egyebet nem tudni, azon kívül, hogy lesz. A bizonyára létező különbségekről nem esett szó, az EA csak annyit közölt, hogy együtt érkezik majd a PS3, és az Xbox 360 verziókkal. Aki esetleg nem tudja miről is van szó, olvassa el előzetesünket.

 

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)