Hirdetés

Darálják a játékosok a God of War: Ragnarököt, rengetegen értek már a végére

|

Vajon szabadságot is kivettek emiatt a God of War Ragnarök első játékosai?

Hirdetés

Pontosan három héttel ezelőtt, november 9-én jelent meg az év egyik legjobban várt játéka, a God of War: Ragnarök, aminél gyorsabban egy PlayStation-exkluzív sem fogyott még, jelentősen felülmúlta a The Last of Us Part II-t is: egy hét alatt 5,1 millió példány kelt el belőle. Feltételezhető, hogy akik megvették, valamennyit már játszottak is vele, de mivel egy, a How Long to Beatet használó felhasználók által megadott számok szerint alsó hangon 24 órás, mellékküldetésekkel együtt 35,5 órás játékról van szó (ez nyilván abszolút egyénfüggő, nekem 37 óra volt a fő sztori és 58 a platina trófea megszerzése - Csirke), érthető, hogy sokan még nem értek a végére. 

A trófeáknál feltüntetett százalékok alapján viszont már a játékosok közel egyharmada eljutott a befejezésig.

Hirdetés

Több trófeát is automatikusan feloldunk, amikor sikerrel legyűrünk egy-egy fontos bosst, és akkor is, amikor befejezzük a történetet. Ez utóbbi trófeáját a PlayStation rendszere szerint a játékosok 32,2 százaléka kaparintotta már meg, míg a teljes kimaxolásért járó platina serleget 6,1% tudhatja magáénak.

Az év másik nagy PlayStation-exkluzívja, a februárban megjelent Horizon Forbidden West végéig mára a játékosok 32,3 százaléka jutott el, és 7,6% szerezte meg a platina trófeát. Az összehasonlítás kapcsán érdemes megjegyezni, hogy minél többen vesznek meg egy játékot, annál kevesebb lehet az azt befejezők aránya is, de a GoW: Ragnarök esetében mindenképp jó látni ilyen szép, magas százalékot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)