Hirdetés

Daredevil is csatlakozik a Fortnite Marvel-hőseihez

|

A félelem nélküli ember vörös szerkóját hamarosan mindenki magára húzhatja majd. Daredevilt azonban nem lesz egyszerű megszerezni a Fortnite-ban

Hirdetés

A Fortnite egy új szuperhősös kinézetet kap a héten, amit első körben nem mindenki fog tudni megszerezni. Először a kompetitív játékosoké lesz a terep, akik ha helyt állnak a Daredevil Cup nevű versenyen, akkor ingyen felkaphatják a Matt Murdock munkaruháját.

Persze ez nem jelenti azt, hogy a többiek lemaradnának: a nagyközönség kicsit később, az Item Shopon keresztül szerezheti majd be a skint.

Hirdetés

A Daredevil Cup lesz a következő a Marvel Knockout LTM versenyek sorában. Ebben a játékmódban a versenyzők kis csapatokban (2v2), szupererők használatával harcolhatnak. A meccsek 4 fordulósak, és a cél az, hogy kiüssük az ellenséges párost. A teljes kompetitív tisztaság kedvéért mindkét csapat ugyanazokat az erőket kapja majd minden körben. A kupa holnap, tehát október 14-én indul, és nálunk Európában a legjobb 800 játékos kapja majd meg ingyen a Daredevil szerelést. 

A Fortnite aktuális szezonja a Marvel hősök körül forog, így mind a battle pass egyes szintjeinek eléréséért, mind a kihívások teljesítéséért Marvel skinek és egyéb kiegészítők járnak. Ha szereted a témát, akkor érdemes lehet benézni a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)