Hirdetés

Dragon Ball Z: Kakarot - tudni akarod, mit lehet majd csinálni a játékban?

|

Szöveges leírás helyett a Bandai Namco egy egész videót szentelt a különböző funkciók megismertetésére.

Hirdetés

Nemsokára vadonatúj videojáték érkezik a Dragon Ball szériához, aminek hála újfent Goku és a többi jól ismert karakter bőrébe bújhatunk, hogy elgyepáljuk a rosszfiúkat. Viszont a játék nem csupán a pörgős harcokról fog szólni, ezt most egy pofás videóban magyarázzák el nekünk részletesen az alkotók.

Hirdetés

A Dragon Ball Z: Kakarot nem egy szimpla verekedős játék lesz, mivel kiemelt szerepet kapnak benne a különböző szerepjátékos elemek, illetve a felfedezés is. Sőt, még a Dragon Ball Z sorozat számos ikonikus jelenete is helyet kap a játékban, így sok közkedvelt hőssel és hirhedt gonosztevővel találkozhatunk majd a képernyőkön. Mindehhez pedig egyedi látványvilág és remek animációk társulnak, szóval kész főnyeremény lehet ez az alkotás az anime rajongóinak.

A játék 2020. január 17-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Hogy tetszik eddig nektek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)