Hirdetés

Dark - akcióban a vámpír

|

A Kalypso Media új játéka előbújt a sötétből és megmutatta magát egy párperces játékmenet trailer képében.

Hirdetés

El lehet felejteni a modern vámpír történeteket: Eric Bane bizony nem csillog a napfényben. Emberünk egyszer csak vérszívóként ébred, fogalma sincs mi történt vele, csak a harapást találja magán és megmagyarázhatatlan éhség kínozza. El is indul, hogy felkutassa azt, aki ebbe a vérszomjas állapotba kergette.

A Kalypso Media (akit leginkább a Tropico sorozat tett ismerté) kiadásában megjelenő akciójáték már tavaly bejelentésre került, azóta is várják a klasszikus vámpírtörténetek rajongói. A mostanság divatos megoldások helyett ugyanis egy sötét világban kell majd levadásznunk ellenfeleinket, minden ügyességre és speciális erőnkre szükségünk lesz. A Dark cell-shaded grafikája nem teszi kevésbé brutálissá a vérszívást, de igazán egyedi képi világot ad a sötét kalandnak. Ez eddig nem hangzik rosszul, lássuk is, hogy mutat a játék működés közben.

A játék megjelenését eredetileg év elejére tervezte a Kalypso, ebből június lett. A Dark PC-re és Xbox 360-ra érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)