Hirdetés

Dark Cut 3: Gyomorforgató sebész-szimulátor

|

Ha évtizedekkel ezelőtt összeszedtünk valami komoly betegséget, sérülést joggal pályázhattunk egy faragatlan fejfára.

Hirdetés

Az orvostudomány és a játéközön jelenlegi technológiai fejlettségének és tudásanyagának köszönhetően félelem nélkül, az otthon melegében kikúrálhatjuk magunkat anélkül, hogy meglékelnék koponyánkat, amennyiben migrénnel vergődünk talpig benyugtatózva. Ne is említsük a háborús sérüléseket, a középkori módszereket és a tudomány előrendítésének értelmében vett emberkísérleteknek álcázott orvosi beavatkozásokat. Találkozhattunk néhány „egyszerű" megoldással, bivalyerős drogokkal és egyéb szerekkel elnyomott fájdalomérzet, meghatározhatatlan kézsérülés miatt mindkét kar eltávolítása és még sorolhatnánk.

dark_cut_3.jpg

A következő produktumban drogok helyett szikével, törlőkendővel, varrótűvel és egyéb sebészi felszerelésekkel kell rendbe hozni betegeinket, akik felmenőink közül kerülnek ki és a történelem különböző korszakaiban várják segítségünket. Nekünk kell összerakni az egyes sztori- és testrészeket, valamint megakadályozni, hogy a családunkat sújtó szó szerint halálos átok átragadjon a következő generációkra. Gyorsaság és pontosság, ha nem végzünk (nem úgy) időben páciensükkel szörnyethal, bár ez egy leszakadt új esetében különleges eseménynek is számíthat, kapunk majd gyomorforgatóbb feladatokat is. Első nekifutásra meglehetősen sokat tölt a Dark Cut 3, de megéri kipróbálni, már kép megvalósítása miatt is.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)