Hirdetés

The Art of Remember Me - előrendelhető az art book

|

A kemény kötésű könyvecske a Dark Horse kiadó gondozásában, pár nappal a játék megjelenése előtt érkezik.

Hirdetés

A Dontnod Entertainment és a Capcom összefogásában készülő Remember Me igazán érdekes játéknak ígérkezik, mely többekben az Oni című akció-TPS-t idézte fel.

Több Remember Me gameplay-t is mutattak már nekünk a készítők, ezek alapján akciódús játékmenetre és csavarokkal teli történetre számíthatunk. A Capcom nemrég jelentette be a "The Art of Remember Me" című kemény kötésű művészeti könyvet, mely a Predator és Star Wars képregényeiről is ismert Dark Horse gondozásában érkezik.

A könyvecske már elő is rendelhető, 24.68-39.99 dolláros áron (kb. 5570-9000Ft), attól függően, honnan kívánjuk beszerezni: az Amazonról, a BN.com-ról, vagy magától a kiadótól. A Remember Me megjelenése június 7-én várható PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, addig is érdemes meglesni a gépigényét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)