Hirdetés

Dark Messiah Gyűjtői Kiadás

|

A Ubisoft októberben két változatban adja ki a Dark Messiah of Might and Magic című akciójátékot. A gyűjtői változat tartalmaz egy bónusz CD-t, egy exkluzív multiplayer karakter skint, 4 exkluzív szingli módban használható fegyvert (!), valamint egy 26 perces dokumentumfilmet, amely az Arkane Studiosnál, a Kuju Entertainmentnél és a Ubisoftnál folyó fejlesztési és egyéb munkálatokon szalad végig. Ezen felül megkapjuk még a játék zenéjét lemezen, valamint egy papírtérképet a multiplayer világról. A Heroes V demó már csak cseresznye a habon, ami a torta tetejére került :) A két játékváltozat várhatóan egy időben, október 20-án jelenik meg.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)