Hirdetés

Grafikai tuningot kapott a Dark Messiah of Might and Magic

|

A moddereknek köszönhetően szebbek lettek a textúrák.

Hirdetés

A Ubisoft és az Arkane Studios 2006-os akció-szerepjátéka a megjelenése óta szép kis rajongótáborra tett szert, akik a mai napig örömmel merülnek el ebben a különleges fantasy világban. Ennek köszönhető az is, hogy a modderek sem felejtették el bővíteni, most például egy hasznos csomag érkezett.

Hirdetés

RaizuX készítette el a Dark Messiah Enhanced Modot, amely lényegében egy HD Texture Pack, magasabb felbontásúra cseréli a játékban lévő textúrákat. A 4 GB méretű csomag az effekteket nem javítja, ettől függetlenül mindenképpen érdemes megnézni az alábbi galériát, hiszen néhány kép mutatja be, hogy mennyit változtat a külcsínen a Dark Messiah Enhanced Mod: 

A Dark Messiah of Might and Magic szóban forgó modját ide kattintva tudjátok letölteni. Majd mindenképpen számoljatok be a tapasztalataikról kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)