Hirdetés

Dark Messiah of Might and Magic kiegészítő?

|

A Ubisoft szervezésében indult Ubidays rendezvényen láthatta meg a nagyközönség azt a brossúrát, ami új reményt adhat az RPG rajongónak.

Hirdetés

A Dark Messiah of Might and Magic remek akció-RPG játék volt, amit a Valve Source grafikus motorja hajtott meg. A program nem kevés rajongót szerzett magának, amit úgy tűnik a Ubisoft is észrevett. Egy a Ubidays rendezvényen osztogatott brossúrán ugyanis a Dark Messiah of Might & Magic Elements játék logója volt látható, így azt lehet vallószínűsíteni, hogy hamarosan kiegészítést kap majd a játék. Mások inkább egy konzolos portot valószínűsítenek, így inkább várjuk meg a Ubisoft válaszát a dologra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)