Hirdetés

Dark Sector - Az erőszak művészete

|

Látványos jelenetekkel teletűzdelt videót kaptunk, melyben két fejlesztő számol be a játék koncepciójának változásáról.

Hirdetés

Az Epic fegyverhordozójának számító Digital Extremes néhány éve döntött úgy, hogy önállósítja magát, s meg is alkották a közepesen jó Pariah-t, mely tavaly teljes játékunk is volt.
A Pariah-ról még alig hallhattunk, amikor napvilágot látott az első, roppant hangulatos, jófajta sci-fi elemekben bővelkedő előzetes a Dark Sectorból. Akkoriban még arról szólt a fáma, hogy kedvenc PC-nken is napvilágot lát a majdani produktum, ám ez már csak merő ábránd.
Ahogy a játék visszatért a csillagok közül a földhözragadtabb, mégis sötét és kegyetlen fiktív kelet-európai városkába, ugyanúgy tértünk vissza mi is a valóságba, s intettünk búcsút egy újabb reményteljes projektnek. PS3 és X360 tulajok ellenben vígadhatnak, hiszen a korongját Xéna módra röptető Hayden Tenno találkozása a Technocyte vírussal hamarosan megjelenik.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)