Hirdetés

Dark Souls II: Crown of the Sunken King - 40 percnyi játékmenet és pontszámok

|

A meglehetősen kemény RPG első letölthető tartalma megjelent, és már érkeznek is az értékelések és videók az újabb kihívásokról.

Hirdetés

Hála a Polygonnak most belenézhettek a Dark Souls 2: Crown of the Sunken King tartalmaiba. Több mint 40 percig követhetitek figyelemmel a játékost, aki lehet, hogy menő volt az alapjátékban, de az első kiegészítőben neki is szenvednie kell.

Bizony, hiába vagy te legyőzhetetlen csodalovag a Dark Souls 2 alapjátékban, a DLC-kben ez nem fog sokat segíteni. Könnyen lehet, hogy még annál is többször fogsz elhasalni, mint ahogy azt az előző két részben már megszoktad. Először nézzük meg, hogy hogyan is működik a DLC, aztán böngésszük át az első értékeléseket.

Itt vannak az első pontszámok is, melyek szerint a DLC bőven megéri az árát, erről majd azért mi is véleményt mondunk hamarosan.

IGN – 80
PC Gamer – 85
Game Informer – 9
Polygon – 85

Ti próbáltátok már a DLC-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)