Hirdetés

Dark Souls II - nem lesznek DLC-k

|

Ilyet is ritkán mondhatunk a kiegészítők és free-to-play modellek fekáliatengerében lubickoló világunkban. De jó leírni.

Hirdetés

Mostanában csak ahhoz a játékhoz nem jelenik meg legalább egy DLC, aminek a fejlesztői útközben csődbe mennek. De azért ne adjuk fel a reményt.

A From Software egy interjúban elmondta, hogy a Dark Souls 2-höz nem terveznek DLC-ket kiadni, mert - és most figyeljetek - "a teljes játékot és a teljes élményt szeretnénk átadni a játékosoknak az első pillanatban, amikor megveszik a játékot". Takeshi Miyazoe elmondta, hogy ugyan a Dark Souls első részéhez voltak kiegészítők, de a Dark Souls II-nél semmi ilyesmit sem terveznek.

 

Szóba került még a free-to-play modellre való váltás, de Miyazoe szerint a franchise még túl fiatal ahhoz, hogy egy ilyen túlélhessen. A Namco Bandai-nál persze ez nem egy szokatlan dolog, de a vezető szerint azzal, hogy "pár dollárt elköltünk egy-két tárgyra, nem lesz teljes az élmény". 

A Dark Souls II eddig is elég ígéretes volt, de a tradicionális modell egy kicsit talán még kívánatosabbá tette. Ti hogy vagytok ezzel? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)