Hirdetés

A Dark Souls 2 térképszerkesztőjével eltávolíthatod az összes ellenfelet a pályáról

|

A Dark Souls 2: Scholar of the First Sinnek már van egy térképszerkesztője, ami turistaszimulátort csinálhat a játékból.

Hirdetés

Ha valaha is szeretted volna zavartalanul, fenyegetések nélkül felfedezni a Dark Souls 2 helyszíneit, akkor itt a lehetőség. A játék kapott egy pályaszerkesztőt és egy fájlkicsomagolót, mely eszközökkel játszva teljesen át lehet alakítani az élményt.

Hirdetés

A szerkesztőkészletért Jgwman a felelős, aki el is magyarázta, hogyan működik a cucc.

"Ha esetleg már használtad Wulf MSBEditorját a DkS1-hez, akkor ismerős lesz a felület. Gyakorlatilag moddereknek szántam a cuccot, amivel teljesen átalakíthatják a pályákat a szörnyek átkeverésével, eltávolításával vagy extra ellenfelek hozzáadásával. A közösség megalkothatja így a saját Dark Souls 2: Scholar of the First Sin kiadását saját használatra, vagy megoszthatja másokkal."

Az eszköztár oldalán van egy leírás, ami segíthet a használatában. Jgwman elmondása szerint becsomagolni és modding oldalakon megosztani az ezzel készült tartalmakat sem túl bonyolult folyamat, és bárki eligazodik majd benne, aki valaha is foglalkozott ilyesmivel. A szerkesztőt itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)