Hirdetés

Dark Souls II - ezt csináld utána

|

Talán hihetetlennek hangzik, hogy a világ egyik legnehezebb, szerepjátékos elemekkel bővített játékát ilyen gyorsan megcsinálta valaki, de igaz. Mi lehet a titka?

Hirdetés

Allakazzaror, polgári neve Corey Coolidge új világrekordot állított fel a mai napon. A Dark Souls II hírhedt nehézségének dacára képes volt egyetlen óra alatt végigvinni a játékot, pontosabban 59 perc és 15 másodperc kellett hozzá. És még agyvérzést sem kapott, ami nagyobb csoda.

Hogy mi a titok nyitja? Allakazzaror egy rövidítést használt, ami akkor lesz elérhető, ha már egy millió lelket összegyűjtött. Ezt az irdatlan mennyiséget úgy sikerült teljesítenie, hogy ugyanazt a boss-t elverte újra és újra. Noha emiatt a játékélmény sértetlensége erős kétségek között vergődik, cserébe viszont hírnév és egy új világrekord jár. Videón az elképesztő teljesítmény:

Számotokra mi volt a legrövidebb idő, ami alatt végigvittétek a Dark Souls 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)