Hirdetés

Dark Souls 2 - megjött a Crown of the Old Iron King DLC

|

Amikor már épp begyógyultak volna a sebeink, megérkezik a Dark Souls II második kiegészítője, a Crown of the Old Iron King.

Hirdetés

Egyeseknek még a Dark Souls II alapjátékot sem sikerült kiheverniük, de a The Lost Crowns DLC-trilógia első része, a Crown of the Sunken King már meg is jelent.

Ezt követi most a második epizód, a Crown of the Old Iron King, ami egy teljesen új területet mutat be a Dark Souls 2 univerzumán belül. Egy gigantikus toronyban harcolunk, amit "fekete füst borít és lángok emésztenek", de új ellenségek, csapdák és főellenségek is belekerültek az új kiegészítőbe. Az biztos, hogy King Vendrick koronáját nem lesz könnyű megszerezni.

A Dark Souls II Crown of the Old Iron King már megjelent és a PlayStation Store-ból, az Xbox Live-ról és Steamről is le tudjátok pattintani. Ha az egész DLC-trilógiára igényt tartotok, akkor érdemes megfontolni a Season Pass-t, ugyanis szeptember végén érkezik a harmadik epizód, a Crown of the Ivory King is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)