Hirdetés

Dark Souls II - egymást is nehéz megölni?

|

A From Software és a Namco Bandai mesélt egy kicsit készülő játékuk multiplayer lehetőségeiről, és képekkel is izgatják a népet.

Hirdetés

A Dark Souls 2-ben a játékosoknak lehetőségük lesz megidézni társaikat kooperatív vagy kompetitív móka kedvéért. Jön a kékek és a pirosak harca, akik mind a saját ideáikért ontják majd egymás vérét. Persze a barátság zászlaja alatt.

A játékosok több utat járhatnak, például itt van kezdésnek a Way of Blue, vagyis a Blue Sentinels tábora. Ha egy játékos csatlakozik a kékekhez, akkor automatikusan megidézhetik egy másik „kék” világába. Komoly veszély esetén ketten nézhetnek szembe a kihívással, ami ismerve a Dark Souls univerzumát, még mindig nem biztosíték a túlélésre, de legalább nem egyedül hasalunk majd el.

A másik csapat, a Brotherhood of Blood. Azok a halhatatlanok tartoznak ide, akiket „a vér kísért”. A testvériség célja, hogy minél több vért ontsanak az istenük, Nahr Alma tiszteletére, és ezt úgy érik el, hogy másik világát szállják meg. Ők piros fantomokként tűnnek fel a játékban. A Heirs to the Sun is megmutatta magát. Ők a helyi fénylő lovagok, akik aranyszínű valója akkor tűnik fel, ha valaki segítségre szorul.

A végére maradt a Bell Keepers. Az ő feladatuk két harang őrzése. Ezek két szerelmest szimbolizálnak, akik sohasem egyesülhettek. Ők fekete szellemekként fognak feltűnni. Hogy el is tudjuk képzelni, hogyan is fog mindez kinézni, a fejlesztők egy nagy csokor képpel is megdobtak minket.

Még sok bejelentenivalója akad a Namconak remélhetőleg, amíg megjelenik a Dark Souls 2. A játék március 14-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)