Hirdetés

Dark Souls II - lehet, hogy lesz DLC

|

A From Software már a Dark Souls II jövőbeli tartalamain agyal, pedig a játékot a legjobbak is sokára fogják végigvinni.

Hirdetés

A producer Takeshi Miyazoe mesélt a Dark Souls II márciusi megjelenését követő tartalmi bővítések ötletéről. „Van benne potenciál. Legalább is így gondolom, de ebben a témában is a rajongók véleménye a mérvadó. Jelenleg arra koncentrálunk, hogy befejezzük a játékot, de gondolkodom a lépéseken, hogyan tudnánk bővíteni a Dark Souls II világát.”

„Szóval egyelőre nem tudom azt mondani, hogy várjatok a további infókra, de úgy gondolom, hogy a lehetőség mindenképpen adott.” Ebben mi is egészen biztosak vagyunk, már csak azért is, mert végignézhettünk 9 percnyi játékmenetet, amely ismét bebizonyította, hogy van miért várnunk a játékot. Nézzétek meg ti is.

A Dark Souls II március 14-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra, később pedig PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)