Hirdetés

Dark Souls II - next-genre várhatod

|

A Dark Souls II márciusban megjelenik PC-re, PS3-ra, és Xbox 360-ra, de a next-gen változatokat még nem jelentették be - és ennek megvan az oka.

Hirdetés

A bejelentés a tegnapi Dark Souls II Cursed trailert követően hangzott el. Az Edge újságírójának adott interjújában Yui Tanimura, a játék igazgatója meglehetősen tömören fogalmazva válaszolt a kérdésre, miszerint lesz-e next-gen változata a Dark Souls 2-nek.

„Egyáltalán nem gondolkodtunk még ezen, szóval egyelőre erre nem tudok válaszolni.” Érdekes kijelentés, főleg azok után, hogy itt-ott már pletykálnak a játék PS4-es változatáról. Míg mi azon tanakodunk, hogy a hivatalos válasznak vagy a pletykának higgyünk-e inkább (annyira azért nem nehéz eldönteni), Tanimura a nemrég történt rendezőváltásról is beszélt: „A fejlesztés irányvonala továbbra sem változott. A csapat felépítése kicsit más, és talán többet kell dolgoznunk együtt, hogy összehozzunk egy-egy ötletet.”

A játék tehát megmarad olyannak, amilyennek az első részt szerettük, ráadásul Tanimura sűrűn egyeztet az eredeti rendezővel, Hidetaka Miyazakival. Remélhetőleg a sok elővigyázatosság mellett azért bőven kapunk majd újdonságot is. Ti mit szeretnétek látni a Dark Souls II-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)