Hirdetés

Dark Souls II - tiniknek való

|

A Dark Souls II megkapta a korhatár-besorolást az ESRB-től, mely szerint csak annyira lesz erőszakos, mint bármely átlagos akciójáték.

Hirdetés

Azok, akik szerették a Dark Souls első részének sötét és brutális hangulatát, lehet hogy nem fognak örülni az új besorolásnak. Az elődöt ugye M, azaz Mature besorolással látták el, ezzel szemben a Dark Souls II-vel bárki játszhat, aki elmúlt már 13 éves (legalábbis egy tökéletes világban ez így működne).

Az ESRB leírás alapján csak kevés vérre, finom káromkodásra (például „szemétláda”) és részleges meztelenségre. Amit biztosan tudunk, hogy lesz egy (és itt most forduljanak el, akik rettegnek a spoiler vámpíroktól, akik elszívják a felfedezés örömét) hatalmas kígyó boss, ami levágott fejét tartja majd, és egy másik nagydarab ellenfél, ami többszáz hullából áll.
 

Ez mondjuk annyira nem hangzik rosszul, hogy aggódnunk kelljen a T besorolás miatt. Titeket zavar ez egyáltalán, vagy azért fröcsöghetne a vér egy ilyen játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)