Hirdetés

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin megjelenés - új képek, új dátum

|

Jó hírünk van a Dark Souls rajongóknak. Kaptunk egy csomó új képet és Scholar of the First Sin megjelenést is előbbre hozták.

Hirdetés

Az összes DLC-t és feljavított látványt garantáló Dark Souls 2: Scholar of the First Sin rajtolása már egyébként sincs olyan messze, de így is mindenképpen örülünk annak, hogy a játék egy héttel korábban fog megjelenni Európában. A közelmúltban már láthattunk egy kis ízelítőt a játékmenetből, most viszont vadonatúj képcsokor érkezett a felújított kiadáshoz.

A képek a csinosított grafika bemutatására próbálnak rávilágítani, ráadásul az egyiken észrevehető az új Forlorn Invader NPC is. Emellett a Dark Souls 2 tulajdonosok már letölthetnek egy frissítést is, ami egy kedves úriembert, a Scholart adja hozzá a játékhoz, aki a történetet próbálja nekünk letisztultabbá varázsolni. Az update kibővített tárgyleírásokat, matchmaking rendszerrel kapcsolatos javításokat és más, a játékmenetet érintő finomhangolásokat is tartalmaz. Nem maradt más hátra, minthogy megosszuk veletek a friss és ropogós képeket.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Dark Souls 2: Scholar of the First Sin megjelenése április 2-án esedékes PC-re, valamint PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One konzolokra. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)