Hirdetés

Dark Souls 3 - 13 perc gameplay érkezett

|

Sok rajongó már néhány másodperc Dark Souls III gameplay-re is felkapja a fejét, örvendjünk hát együtt, hogy most majdnem negyed óráig nézhetjük, ahogy valaki folyton meghal.

Hirdetés

Miközben a legelvetemültebb Dark Souls rajongók épp Twitchen próbálják végigjátszani az első részt, sokan már a harmadik epizód felé kacsintgatnak, amelyet az idei E3-on mutattak be. Azóta több trailer, és a gamescomnak köszönhetően már néhány játékmenetet bemutató videó is felbukkant, a Pax Prime-on pedig ismét lehetőségük volt kipróbálni a látogatóknak a játékot.

A Seattle-ben is bemutatott demó egy részét korábban már megnézhettük, most azonban kicsit másént, egy egész minőségi off-screen videón követhetjük, ahogy hősünk megpróbál minél tovább jutni. A demó Xbox One-on fut (a kontrolleres tutorial legalábbis erre enged következtetni), és ezúttal a jól megszokott kard-pajzs kombinációval nyomul emberünk.

Az azért látszik, hogy nem most először próbálkozik a Dark Souls szériával, de néhány ellenfél így is ki tud fogni rajta. Személyes kedvencem, amikor megpróbál az egyik ellefél mögé bekerülni a pajzs felőli oldalról, de az fonákkal egy olyat som, hogy öröm nézni. A videót az IGN.com munkatársainak köszönhetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)