Hirdetés

Még a Dark Souls 3-ba is majdnem került battle royale mód?

|

Rajongók bukkantak rá a játék fájljai között egy érdekesen elnevezett tárgyra, amiből arra következtethetünk, hogy a From Software fejlesztői is eljátszottak a battle royale gondolatával.

Hirdetés

Ma már gyakorlatilag minden battle royale, az is, amiről sosem gondolta volna az ember, hogy az lehet, és nagyon ritka az olyan fejlesztő, akinek eszébe sem jut beállni a sorba.

Hirdetés

Hogy a From Software-nek pontosan milyen tervei voltak, azt nem tudjuk, mindenesetre egy rajongó, Lance McDonald addig kutakodott a játék mappájában, amíg rá nem bukkant több olyan fegyverre, ami csak a Dark Souls 3 alfájában volt elérhető. Az egyik ilyen a Ceremony Sword of Battle Royale Eclipse. A fegyvernek bővebb leírása nem nagyon van, így fogalmunk sincs, hogyan működött volna a mód, ha egyáltalán terveztek ilyet a fejlesztők, és nem csak valami egészen mást neveztek így a tervezési fázisban.

Mindenesetre egy másik csapat dolgozik ezen a koncepción, az Egress pontosan a Dark Souls játékmenetét próbálja ötvözni a battle royale műfajjal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)