Hirdetés

Dark Souls III - bejelentették az első DLC-t

|

Ahogy az várható volt, a From Software bemutatta az Ashes of Ariandel DLC előzetesét, ami mellé a megjelenési dátumot is megkaptuk.

Hirdetés

A Dark Souls III rajongók jó ideje várják már, hogy megérkezzen a játék első DLC-je, de a jelek szerint hamarosan mindenki ráteheti a mancsát az Ashes of Ariandel csomagra, ami a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem csak egy többjátékos pályát tartalmaz majd.

A történetből nem tudtunk meg túl sokat, de figyelembe véve, hogy a Dark Soulsról van szó, meg is lepődtünk volna, ha mindent elárulnak a fejlesztők. A kiegészítőben természetesen új fegyverek, páncélok, varázslatok és szörnyűséges bossok is várnak majd a kalandorokra, akik elindulnak majd a hóviharba szerencsét próbálni.

Az Ashes of Ariandel DLC megjelenése október 25-én esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)