Hirdetés

Dark Souls III - Estus Flask van, játék viszont nincs ebben a kiadásban

|

Aki szeretne mindent tudni a Dark Souls III-ról, és ehhez szívesen venne segítségül egy kézikönyvet is, vagy csak zseniális extrákra vágyik, közel 40 ezer forintért megvehet egy különleges csomagot.

Hirdetés

A Dark Souls III gyűjtői kiadása valószínűleg minden olyan rajongó vágyait kielégíti, aki hajlandó a játék árának dupláját kifizetni. Aki ennél is többet akar, és van fölösleges 130 dollárja (plusz szállítási költség), a Prima Game Dark Souls 3 Estus Flask Edition megvásárlásával egyebek mellett egy Estus Flask replikát is beszerezhet.

A csomag része még a keményfedeles, 320 oldalas kézikönyv, amit egy egyedi koncepciórajzzal díszített borító véd, a könyv digitális változata, egy fémből készült miniatűr kard (amit a Wolf Knight's Greatswordről mintáztak), ami könyvjelzőnek használható, és egy Darksign napló, hogy legyen mibe jegyzetelni játék közben. Bár csak április 12-én, a játék megjelenésével egyidőben lesz elérhető, érdemes minél hamarabb előrendelni, mert ha elfogy, nem gyártatnak újabb csomagokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)