Hirdetés

Így rejtőzik el egy profi Dark Souls játékos

|

A Dark Souls-sorozat rajongói rendszeresen művelnek egészen elképesztő dolgokat, ez pedig az alábbi videó esetében sincs másképp.

Hirdetés

Továbbra is hihetetlen, hogy milyen hajmeresztő ötletekkel állnak elő a Dark Souls játékok rajongói. A sorozat részeit már gyakorlatilag minden lehetséges módon végigjátszották, de még mindig ki tudnak találni valami olyat, amire talán még senki nem gondolt korábban.

A YouTube egyik felhasználója, Zexster nemrég feltöltött egy videót, amelyben úgy verte át az ellenfelét, hogy pontosan úgy öltözött fel, mint az egyik nem játékos karakter. Pontosan úgy viselkedett, mint ahogyan az NPC amúgy is tenné, az ellenfele pedig gondolkodás nélkül elrohant mellette. Zexster később segíteni is próbál egy kicsit azzal, hogy lángra gyújtja a kaszáját, de így sem lett semmivel feltűnőbb. Fent megnézhetitek, mi sült ki a dologból. 

Nektek hogy tetszik? Sikerült már átvernetek valakit hasonló módon a Dark Soulsban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)