Hirdetés

Ez a mod tíz új kasztot ad hozzá a Dark Souls 3-hoz

|

Új lehetőségeket kaptak azok, akik már minden lehetséges módon kipörgették a From Software játékát.

Hirdetés

Ha találékonyságról van szó, akkor a játékosok és a modderek sem ismernek határokat. Előbbiek például megoldották a Dark Souls sérülés nélküli végigjátszását és képesek bármilyen kontrollerrel irányítani a játékot, utóbbiak pedig folyamatosan gondoskodnak róla, hogy legyen újdonság a From Software akció-szerepjátékában (elég csak a játéktér átalakítására gondolni).

Hirdetés

A legújabb modot Anomim01 szállította nekünk, a leírás alapján pedig tíz új kasztot (Spear of the Church, Thorns Knight, Knight of Catarina, Temple Knight, Wandering Knight, Slave Knight, Lautrec's Disciple, Ghost Slayer, Worker, Old School Pyromancer) adott hozzá a Dark Souls 3 felhozatalához, módosította a Sorcerert, a Pyromancert és a Clericet, valamint hozzáadott három új fegyvert a palettához: ezek a Ghost Rapier, a Ghost Greatsword és a Ghost Shield. 

Ha szeretnétek kipróbálni innen tölthetitek le a modot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)