Hirdetés

Dark Souls 3 - mi lenne, ha minden rákká változna?

|

Számos módon végigvitték már a játékosok a Dark Souls III-at, de ilyen formában még biztosan nem. Nézzétek meg mozgásban a Rák Edition-t, amiben nem csak az ellenfelek lettek rákok, hanem MINDEN.

Hirdetés

A Dark Souls III kétségkívül egy remek játék. Olyannyira, hogy megéri sérülés nélkül végigjátszani. Meg táncszőnyeggel. Vagy csak lábbal. De hogy rákokkal? Azokkal is. 

Kíváncsiak lennénk, hogy mi motoszkált a Limit Breakers fejében, mikor S17L iGP11 modját felhasználva megalkotta a Dark Souls III új modját, amelyben a FromSoftware játékának összes textúráját lecserélte rákokéra (az iGP11-gyel ugyanis bármivel helyettesíthetjük a játékbeli tartalmakat). Így tehát minden rákstílusú lett: a felhők, a környezeti elemek, a pajzs, a fű, az épületek, az ellenfelek és így tovább. 

Odafent megnézhetitek, hogy milyen őrült lett a végeredmény. Már csak az lenne a rák a tortán, ha valaki keresztezné a fenti modot az FPS nézettel

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)