Hirdetés

Az egész Dark Souls sorozat megjelenhet Nintendo Switch-re

|

A fejlesztők és kiadók egyelőre meglehetős óvatossággal fogadnak a Nintendo új konzoljára, de ha minden jól megy, akkor a jövőben útközben is agyonverethetjük magunkat hatalmas szörnyekkel.

Hirdetés

A Nintendo Switch bejelentésekor láttunk egy illusztris listát, amin azok a fejlesztőcsapatok voltak, akik jelenleg valamilyen játékon dolgoznak a konzolhoz. Volt néhány nagyon érdekes név, mint például a From Software.

A Dark Souls sorozattal befutott csapat jelenleg azzal van elfoglalva, hogy a Dark Souls III tartalmi csomagjait hegessze, de ez nemsokára változhat. Laura Kate Dale riporter jelentése szerint a forrása azt állítja, hogy már több hónapja dolgozik a From Software kisebb brigádja a harmadik rész Switch verzióján. Állítása szerint a program már futtatható is a konzolon, meglehetősen jó sebességgel, viszont még nem biztos, hogy megjelentetik.

A forrás szerint a cég egyelőre arra vár, hogy kiderüljön, mennyire is lenne kifizetődő az egész Dark Souls szériát minden DLC-vel együtt kiadni a Switchre. Nyilván arra várnak, hogy lássák, mennyi is fog elfogyni nyitáskor a konzolból.

Az eredeti terv az, hogy a Dark Souls III annak minden kiegészítésével összecsomagolt verziójából csinálnak egy Switch verziót, amit a Nintendo konzol mellett PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is kiadnának.

Reméljük, hogy indul olyan jól a gép, hogy megérje a From Softwarenek kiadni a Switch verziót. És akkor azt is reméljük, hogy adnak ütésálló tokot hozzá, mert valószínűleg repülni fognak a Nintendo táblák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)