Hirdetés

Dark Souls III - egyetlen ütéssel ölték meg a játék egyik legdurvább bossát

|

Míg a legtöbben hosszú órákig küzdenek Pontiff Sulyvahnnel, ez a srác egyetlen suhintással végzett vele.

Hirdetés

Pontiff Sulyvahn a Dark Souls III egyik legkeményebb bossa. Egy kifejezetten összetett harcról van szó, ahol tökéletes végrehajtásra van szükség. Kivéve persze ha meg tudod ölni egyetlen ütéssel.

A neptunusequester nevű videós pontosan ezt tette. Összeszedett rengeteg bónusz sebzést különböző tárgyakból és egyebekből, aztán térdre kényszerítette a bosst, és mielőtt az bármit is tudott volna csinálni, végzett vele.

Azt nem árulta el, hogy pontosan milyen buffokat használt, de a Redditen már elkezdték összerakni a dolgot. Biztosan nála van például a Red Tearstone Ring, ami 20% hp alatt 20% extra sebzést ad (a videó elején nem véletlenül sérül meg, hanem emiatt), a Dragon Torso Stone (ezzel változik sárkánnyá), és még legalább egy tucat különböző buff.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)